Windows 7: Free 90-day trials for IT-Professionals

Nu har Microsoft släppt en 90-dagars demo som man kan ladda ner direkt från webben. Det är tänkt så att du har möjlighet att testa Windows7 på all din hårdvara som du har och se att det verkligen kommer fungera så bra som löftet säger. Denna versionen är INTE uppgraderingsbar till en skarp version utan endast för testning, det är en Windows 7 Enterprise som är den vanligaste versionen. Kraven för din maskinvara?

  • 1 GHz eller snabbare 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) processor (fast jag kör det på min asus eee 700 mhz, 1 gb ram utan problem!)
  • 1 GB RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)
  • 16 GB  diskutrymme (32-bit) / 20 GB (64-bit)
  • DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0
  • Var hittar du då detta? Jo, på TechNet så klart (nej du behöver inte technetkonto!)